​Mange års erfaring

Vi anvender kvalitetsmaling

Vi kører i hele hovedstaden

Ring for et godt tilbud

E-mail: info@draelund.dk 

Opsætning af filt og tapet i alle typer boliger

Søger du en kompetent maler til opsætning af tapet eller filt i Hvidovre, Rødovre, Glostrup eller Brøndby, er vi hos Drælund Maler og Tapetserer specialister med mange års erfaring.

Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der hjælper såvel private som virksomheder med opsætning af filt og tapet i alle typer boliger og bygninger. Skal du have skiftet et gammelt tapet ud med et nyt, er vi parate til at løfte din opgave til din store tilfredshed.

Har du en bolig med gamle, slidte vægge, kan det skabe stor forandring med et helt nyt tapet. Bliver der malet mange gange over en længere årrække, vil ens vægge blive tykke og ujævne. Vi kan hjælpe dig med at få genskabt nogle flotte vægge i hele eller dele af din bolig eller virksomhed.

Hurtig og effektiv opsætning af tapet eller filt

Når du bestiller opsætning af filt eller tapet hos os, kan du være sikker på, at det bliver udført med stor præcision og omhu. Vi arbejder med stor faglig integritet og er gennemgående perfektionistiske i alt, vi foretager os.

Da vi måler os selv på din tilfredshed og lever af glade kunder, har vi et naturligt incitament til at udføre et solidt stykke arbejde.

Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller lille. Om du skal have professionel og kompetent assistance til opsætning af tapet eller filt på én eller flere vægge, er ikke afgørende for os. Vi påtager os alle opgaver med et smil og er færdige til den aftalte tid.

Kontakt os for et gratis tilbud på opsætning af filt eller tapet

Skal du have opsat nyt tapet eller filt i din bolig, giver vi gerne et godt tilbud på din opgave. Vi sikrer, at vi kommer helt i mål, så du får et flot resultat, som er klar til eventuel maling.

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du at booke os til din opgave, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 36 77 95 98 eller skrive til vores e-mail info@draelund.dk.

Vil du have et tilbud på nyt tapet? Få det GRATIS her

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Drælund Maler & Tapetserer

Valorevej 4,
​2650 Hvidovre, Denmark

Tlf. 36 77 95 98